Even voorstellen

Wie’s Wiesje?

Wie's Wiesje | Echt Sprekend

Ik ben Wiesje

Hoi, ik ben Wiesje, partner van Maarten en moeder van Boet en Keet. Ik kom uit en woon in het mooie dorpje Esbeek. Al zo lang ik mij herinner, ben ik een echte praatjesmaker. Vroeger op de basisschool was mijn favoriete vak “spreekbeurt houden” of toneelstukjes doen en ik heb als kind al (en later als volwassene trouwens ook) ‘in de ton’ gestaan, een Brabants gebruik tijdens de Kletsavond met carnaval. Met Carnavalsoptochten geniet ik er enorm van om acts te verzinnen en uit te voeren op straat: de verbinding met het publiek, hen een lach op het gezicht brengen: WOW!

Van praatjesmaker tot EchtSpreker

Ik heb voor de klas gestaan in het hoger beroepsonderwijs en ook nu doceer of praat ik op verschillende opleidingen, congressen en cursussen, naast mijn werk als psycholoog. Het mooie aan mijn werk als psycholoog, vind ik wederom het zoeken naar en verstevigen van de verbinding! Na het mogen doen van de trouwceremonie van een van mijn beste vriendinnen en haar man, was ik om: WOW-WOW!

Trouwambtenaar

Als trouwambtenaar/ceremoniespreker, combineer ik mijn vermogen om te verbinden (figuurlijk maar nu ook letterlijk – in de echt), met humor, spitsvondigheid, creativiteit, acceptatie en spontaniteit om het geheel tot een persoonlijke, betekenisvolle ervaring te maken voor alle aanwezigen. Mijn spreekstijl is informeel en losjes, maar ik kan zeker ook serieus zijn (als het moet 😊).