Trouwambtenaar

Ja zeggen

Gaan jullie trouwen? (Of iets anders te vieren of bij stil te staan?) Op zoek naar hoe je jullie ceremonie helemaal ‘die van jullie’ kunt maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik verzorg, als trouwambtenaar en/of spreker, een onvergetelijke, superpersoonlijke en betekenisvolle ceremonie.

Aanbod

Pakketten

Wie's Wiesje | Echt Sprekend
even Voorstellen

Wie’s Wiesje

Als trouwambtenaar / ceremoniespreker, combineer ik mijn vermogen om te verbinden (figuurlijk maar nu ook letterlijk – in de echt), met humor, spitsvondigheid, creativiteit, acceptatie en spontaniteit om het geheel tot een persoonlijke, betekenisvolle ervaring te maken voor alle aanwezigen. Mijn spreekstijl is informeel en losjes, maar ik kan zeker ook serieus zijn (als het moet 😊).

Echt Sprekend

Referenties

{

Wiesje is een ware professional in haar vak maar vooral in het overbrengen daarvan. Zij heeft het talent om met humor en enthousiasme haar luisteraars te boeien. Ook moeilijke onderwerpen kan zij met respect en met de juiste onderwerpen kan zij met respect en met de juiste emotie bespreekbaar maken. Met Wiesje zal iedere ceremonie memorabel en verbindend zijn.

4
Heleen
{

Wat een vakvrouw. Wiesje maakt elk moment warm en persoonlijk. Van een lach tot een traan.

5
Ine & Silke Spapens
{

Wiesje is enthousiast en creatief als het gaat om verzinnen van teksten. Deze creativiteit komt regelmatig tot uiting tijdens alle facetten van Carnaval; van optocht tot tonpraten, overal krijgt ze het publiek op haar hand.
Het is geweldig en motiverend met haar te mogen samenwerken.

4.5
Carnavalsvereniging De Haaikneuters
{

De afgelopen jaren hebben wij meerdere malen mogen samenwerken met Wiesje, en iedere keer was het top. Door haar ontwapende directheid, openheid en humor weet zij telkens een zaal vol mensen te boeien. Daarbij kan ze zeer goed tot de essentie van een onderwerp komen en dat op een zeer prettige wijze aan de mensen meegeven. Een spreker zoals er weinigen zijn.

4.5
Stichting MS Zorg Nederland
{

Een geweldige dag met een mooie ceremonie geleid door Wiesje. Op een persoonlijke en vrolijke manier heeft ze onze bruiloft de invulling gegeven die wij voor ogen hadden.

5
Floor en Gijs