aanBOD

Pakketten

Standaard Pakket - EchtSprekend

Standaard Pakket

In het standaard trouwpakket, zitten vier dingen: het kennismakings- & voorbereidingsgesprek, het regelen  van de officiële zaken, de ceremonie zelf met een speech op maat en een evaluatie.

Kennismakings- en voorbereidingsgesprek

Om de ceremonie helemaal die van jullie te maken, kom ik langs voor een uitgebreide kennismaking. Ik wil natuurlijk alles weten van jullie liefdesverhaal! En misschien willen jullie ook wat van mij weten, dat kan. Ook bespreken we jullie wensen en verwachtingen voor de ceremonie en geef ik toelichting op de mogelijkheden (die zijn bijna eindeloos, ’t is niet zo gauw te gek voor mij 😊). Tenslotte bespreken we de praktische zaken van het trouwen. Na de kennismaking beslissen we of we het samen gaan doen! Ik heb er al zin in!

Regelen officiële zaken

We leggen natuurlijk contact met de gemeente, waarin jullie gaan trouwen en ik regel de gewenste officiële zaken.

Ceremonie: de voorbereiding en het moment suprême

En dan begint het creatieve proces, waarin ik naar jullie wensen de ceremonie vorm ga geven. Jullie kunnen me in de fase altijd contacten voor vragen, nieuwe/andere ideeën, toevoegingen en andere brainwaves! Uiteindelijk schrijf ik de speech op basis van alle informatie, die ik tot dan toe verzameld heb.

De dag van jullie bruiloft gaan we natuurlijk schitterend maken! JA!

Evaluatie

Als jullie willen, kunnen we een paar weken na de bruiloft nog eens samen nagenieten en evalueren.

Kosten

Het standaard trouwpakket kost 600,-.

XL Pakket - EchtSprekend

XL Pakket

In het XL-trouwpakket zit, naast alles wat in het standaardpakket zit, ook:

 • Gesprekken met belangrijke anderen, zoals getuigen, brussen, ouders, kinderen of vrienden. Deze info verwerk ik dan in de ceremoniespeech, zodat het echt een 360° verhaal wordt. Persoonlijker (en verrassender) krijg je het niet!
 • Eén extra voorbereidingsgesprek, waarin jullie nog meer kunnen vertellen, ik nog meer kan vragen en hetgeen ik al op papier heb gezet nog scherper weg kan zetten.
 • Een op bijzonder papier gedrukte versie van de ceremoniespeech als tastbare herinnering voor jullie zelf.

  Kosten

  Het XL trouwpakket kost (afhankelijk van hoeveelheid anderen te spreken) 850,- tot 1000,-.

Nog meer extra's? Klik hier

Nog meer extra’s

Zoveel mensen, zoveel wensen! In overleg is er nog veel mogelijk. Denk aan:

 • Een extra lange ceremonie? Kan!
 • Je aanstaande de liefde verklaren tijdens de ceremonie of het feest? Maar hoe krijg jij al die gevoelens in woorden? Ik kan helpen bij het opstellen van je trouwgelofte!
 • Willen belangrijke anderen wat zeggen, maar weten ze niet hoe? Ik kan ze helpen met opstellen van hun speech.
 • Een ludieke act bij binnenkomst, op ’t feest of speciale manier van presenteren van de ceremonie? Ik heb acteertalent!
 • Een mooi lied, live gezongen, erbij? Kan, maar ik heb geen zangtalent. Gelukkig, ken ik anderen die dat wel hebben (m/v)!
 • De hele dag of ceremonie op film? Ik heb contacten!
 • Trouwen in het buitenland? Lijkt me gezellig, moet je wel mijn ticket betalen 😊
 • ….. bedenk het maar ….

Kosten

Voor andere extra’s en diensten: Prijs op aanvraag.

XL Pakket - EchtSprekend

Iets anders om bij stil te staan?

Iets anders te vieren of om bij stil te staan, zoals een verjaardag, pensioen, afscheid, begrafenis, vergadering, feest, congres of wat dan ook? En op zoek naar een (ceremoniële) spreker, (dag)voorzitter, een goeie speech (al dan niet voorgedragen door jou zelf) of een leuke act? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!