Even voorstellen

Wie’s Wiesje?

Wie's Wiesje | Echt Sprekend Psycholoog

Wie’s Wiesje

Ik ben Wiesje, vriendin van Maarten en mama van Boet en Keet. Ik kom uit en woon in het mooie dorpje Esbeek, waar ik nu mijn praktijk aan huis heb. Ik heb best wel veel bezigheden en hobby’s. Ik voetbal in Esbeek en Tilburg, doe aan wandelen en yoga (als het uitkomt), hou ontzettend van hardlopen, ga graag uit eten of lekker dansen op een feestje, kletsen met vrienden en vriendinnen, carnavalswagens bouwen en acts verzinnen, toneelspelen, de hockeycoach van mijn dochter spelen en lekker knuffelen met de kids op de bank (favorite 😊).

Werkervaring

Ik heb gewerkt als gezondheidszorg-psycholoog bij een groot psychotraumacentrum, waar ik mensen behandelde die (vaak ernstig) getraumatiseerd zijn. Daarvoor werkte ik in het ziekenhuis en een revalidatiecentrum, waar ik veel mensen zag met (aanhoudende) lichamelijke klachten of aandoeningen. Mijn expertise en passie ligt bij hoe lichaam en geest met elkaar verweven zijn. Ik ben ooit begonnen als fysiotherapeut, heb daarna psychologie gestudeerd, de GZ-opleiding gedaan en allerlei cursussen. De laatste jaren ben ik mij aan het specialiseren in het lichaamsgericht werken als psycholoog, onder andere door de opleiding Sensorimotor Psychotherapie!! Echt geweldig als je het mij vraagt. We kunnen echt niet zonder ons lichaam, we zijn ons lichaam, ook in de psychologie. Ik werk dan ook graag met lichaams-, en ervaringsgerichte interventies, én niet te vergeten met compassie en humor!

Verhalen, verbeelden en verbinden

Naast mijn werk als GZ-psycholoog, werk ik ook als trouwambtenaar en (ceremoniële) spreker bij EchtSprekend. En ik ben docent op verschillende opleidingen. Supertof om te doen! Noem het veelzijdig, noem het niet kunnen kiezen, noem het ‘multitalent’, noem het wat je wilt… maar dit is EchtSprekend mij! Psycholoog, spreker, trouwambtenaar, docent, toneelspeler, carnavalsfanaat… Het lijken misschien uiteenlopende beroepen of bezigheden, maar in alles wat ik doe komen dezelfde elementen terug: Verhalen, verbeelden en verbinden, of dit nou in het echt of in de echt is, en dat maakt het zo leuk!

Ervaren

Natuurlijk is ook mijn leven niet een en al rozengeur en maneschijn. Ook ik heb mijn moeilijkheden, uitdagingen, onhebbelijkheden, fouten, piekers en rotgevoelens. Niets menselijks is mij vreemd. Tijdens onze contacten wil ik hier best eens iets over vertellen, als ik denk dat mijn eigen ervaring je verder kan helpen met jouw worstelingen.

Info

  • Wiesje (Louise Johanna Adriana) Pulles, MSc
  • GZ-psycholoog
  • BIG-nummer 49063552725
  • AGB-code 94106551
  • KVK 89375548