Informatie

Praktische zaken

Wie's Wiesje | Echt Sprekend

1nP

Ik heb me aangesloten bij 1np, een overkoepelende organisatie die mijn zorgadministratieve last verlaagd! Voor alle praktische informatie aangaande de verzekerde zorg die ik via 1nP biedt, verwijs ik je naar de website van 1nP. Hier vind je informatie over o.a. aanmelden en verwijzingen, tarieven en vergoedingen, het kwaliteitsstatuur, privacy, het cliëntenportaal, crisiszorg en de klachtenregeling.

Kom je voor supervisie, coaching, persoonlijke ontwikkeling en/of wil geen ggz-dossier met diagnose en ben je bereid om zelf te betalen, dan mag je direct contact opnemen met mij wiesje@echtsprekend.nl 1np staat buiten deze dienstverlening.

Wachtlijst

Vanwege drukte is er op dit moment een aanmeldstop [update van 13-7-2023]. Er is nog wel ruimte voor supervisie.

Aanmelden

Aanmelden kan nu niet, in verband met de aanmeldstop. Voor (andere) vragen, mail: wiesje@echtsprekend.nl.

Bij wederopenstelling of reeds aangemeld: Wil je voor psychische klachten verzekerde zorg, dan kun je als je bij deze link Zoeken – 1nP.nl mijn naam invult, je aanmelden om in behandeling te komen. Je hebt hiervoor een verwijzing van de huisarts nodig. Het is handig als je eerst even contact met me opneemt om de aanmelding te bespreken, zodat ik een inschatting kan maken of ik je kan helpen met je vraag en binnen welke tijd je ongeveer terecht kan (dit is afhankelijk van je zorgzwaarte). Dit kan via wiesje@echtsprekend.nl of via het contactformulier.

Tarieven en vergoedingen van niet verzekerde diensten

  • Supervisie 110,- per sessie
  • Coaching 110,- per sessie
  • Spreekster/gastdocent prijs op aanvraag

Werkwijze

Na de aanmelding voor verzekerde zorg maken we een afspraak voor een intakegesprek op de praktijk. Dit gesprek duurt een uur. Als het nodig is, verlengen we de intakefase met meerdere gesprekken. Daarna volgt een advies- en behandelgesprek, waarbij we bekijken waaraan en op welke manier we samen gaan werken. De intake en het behandelplan verwerk ik in een brief, die in je dossier komt en met jouw toestemming naar de verwijzer gestuurd wordt.

De frequentie van de sessies kan variëren van (hoog)intensief (meerdere keren per week) tot laagfrequent, afhankelijk van de problematiek, behandelmethodiek en onze wensen en mogelijkheden. De sessies kunnen in mijn praktijk plaatsvinden, online of buiten tijdens een wandeling of afspraak in de bossen rondom Esbeek/Hilvarenbeek. Tijdens de behandeling evalueren we regelmatig of we nog op het goede spoor zitten en sturen we zo nodig bij. Bij het beëindigen van je behandeling kan ik als je wenst een samenvatting naar de verwijzer sturen.

Bij supervisie en coaching doe ik niet aan dossiervoering.

Als ik een behandelrelatie met je heb, schrijf ik geen brieven bij verzoeken om informatie, als deze niet in het kader van zorg zijn (bijvoorbeeld voor zaken die betrekking hebben letselschade of arbeids(on)geschiktheidskeuring).